Massiv egetræsramme – Bred (20 mm) – 70×100 cm

539,00 kr.2.160,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot træramme i massiv eg. Rammen er 2 cm bred og 2 cm dyb. Vi anbefaler denne bredde og dybde til 70×100 rammer, da smallere rammer er ustabile i denne størrelse.

Glas
Du kan vælge mellem fire forskellige slags glas til denne ramme: akrylglas (plexiglas, mest holdbart), normalt glas, refleksfrit glas eller museumsglas, som giver den optimale beskyttelse (99%) mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens farver optimalt.

Passepartout
Det kan være rigtig flot at indramme en plakat med passepartout, som er en ramme af pap inden i indramningen. Som tilkøb til denne plakatramme i massiv eg tilbyder vi som udgangspunkt kun hvid passepartout til plakatstørrelserne 50×60 cm, 50×70 cm (B2) og 60×80 cm, men hvis du har andre ønsker til størrelse eller farve, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan sandsynligvis levere lige præcis det du ønsker, uden at du skal betale mere end de priser du ser her.