Hvid træramme – A0 ramme (84,1×118,9 cm)

1.139,00 kr.3.369,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


A0 træramme med en flot hvid lakering og en helt glat overflade. Vi foretrækker selv den hvide billedramme hvor træets struktur ikke er tydeligt, men ønsker du dette, skal du bare købe denne hvide A0 ramme, og efter dit køb sende en e-mail til support@plakatkunst.dk hvor du beder om at få den anden sorte ramme.

Den hvide træramme som vi bruger til de store billedrammer er 2 cm bred og 3 cm dyb. Det giver rigtig god stabilitet til rammen, og et lækkert massivt look.

Glas

Akrylsglas (også kaldt plexiglas) er uden tvivl det som vi anbefaler til store rammer, da det ikke går i stykker. Man kan næsten ikke se forskel på akrylglas og almindeligt glas, men museumsglasset og det refleksfrie glas, har naturligvis nogle fordele, som det kan være at du ønsker. Køber du normalt glas, refleksfrit glas og det eksklusive museumsglas, som beskytter bedst mod UV-stråler, skal du heller ikke være bekymret for fragten. Skulle GLS komme til at beskadige rammen under fragten, sender vi bare en ny. Får du hjælp af en ven, til at lægge plakaten i rammen, og hænge den op på væggen, bør monteringen også foregå problemfrit med ægte glas i din A0 ramme.

Passepartout

Skal din hvide A0 ramme have en passepartout? Denne hvide A0 ramme kan købes med hvid passepartout som matcher 70×100 plakater. Vil du gerne have en anden farve eller udskæring, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Har du en A0 plakat, som du ønsker at indramme med passepartout? Se 100×140 rammerne, som kan købes med en passepartout, der passer til A0 plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier