Sort træramme – A0 ramme (84,1×118,9 cm)

1.139,00 kr.3.369,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


A0 træramme med en flot mat lakering og en helt glat overflade. Dette er den smukkeste sorte billedramme i vores øjne, og derfor den eneste som vi forhandler. Hvis du hellere vil have en sort A0 ramme hvor træets struktur er synlig, er det også muligt. Du skal bare købe rammen her, og give os besked på support@plakatkunst.dk efterfølgende.

Denne sorte træramme er 2 cm bred og 3 cm dyb, hvilket giver et eksklusivt udtryk og rigtig god stabilitet.

Glas

Akrylsglas (også kaldt plexiglas) er bedst til store rammer, da det ikke kan gå i stykker. Vi tilbyder dog også normalt glas, refleksfrit glas og det eksklusive museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler. Hvis rammen går i stykker under fragten, sender vi dog bare en ny, men det skal nævnes, at det kan oftere vil ske med ægte disse store plakatrammer med ægte glas. Det er svært at se forskel på akrylglas og normalt glas, men det refleksfrie glas og museums glas, har selvfølgelig nogle fordele man eventuelt ikke vil være foruden.

Passepartout

Overveje om din  sorte A0 ramme skal have en passepartout, som er et stykke hvidt pap, med en udskæring som ikke kaster skygge på plakaten. A0 rammerne kan købes med passepartout som matcher 70×100 plakater. Vil du gerne have en anden farve eller udskæring, er du velkommen til at bare kontakte os.

Har du en A0 plakat, som du ønsker at indramme med passepartout? Se 100×140 rammerne, som kan købes med en passepartout, der passer til 70×100 eller A0 plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier