Air France – Paris-Tokyo

25.000 kr.

Designer: Percy Trompf
Årti: 1950’erne
År: 1952
Dimensioner: 62 x 100 cm
Land: Japan / Frankrig
Udgivet af: Air France
Printet af: Perceval Paris
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Lamslående flot plakat af den famøse japanske kunstmaler Tabuchi for Air France, som ville promovere ruten mellem de to hovedstæder Paris og Tokyo.

Desværre er det billede vi har taget af plakaten ikke optimalt, for plakaten er i perfekt stand, bortset fra at papiret fra 1952 er lidt bølgende, hvilket man aldrig vil lægge mærke til, når plakaten kommer i en ordentlig ramme. Det meget tykke papir kombineret med en glat og meget velholdt overflade, gør at vi på billedet ser et genskin som du ikke vil opleve i virkeligheden, når plakaten er i en ramme.

Denne plakat er én af vores absolutte favoritter, men den er ikke blandt de dyreste, da den er fra 1952 og ikke helt så sjælden som mange af vores andre plakater. Plakaten kan købes få andre steder, men slet ikke i samme stand. Derudover er dette #10 i kollektionen.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

 

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier