Australien

45.000 kr.

Designer: James Northfield
Årti: 1930’erne
År: 1935
Dimensioner: 63,5 x 101 cm
Udgivet af: ANTA
Land: Australien
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk, sjælden, eftertragtet og meget dyrbar vintage plakat fra Australien af James Northfield. Plakaten viser en kongepapegøje, en østlig rosella, Major Mitchell-kakaduer og en svovlkrybd-kakadue. Dette er en meget sjælden – og i vores øjne flottere – variant af Northfield’s berømte plakat. Den adskiller sig fra standardversionen i sin farve, typografi og baggrundsdetaljerne.

En af ANTA’s [Australia National Tourist Association] første handlinger var at bestille en række  farverige reklameplakater fra Northfield, Trompf og Sellheim, som promoverede det storslåede land til et internationalt såvel som nationalt publikum. Plakaterne blev primært brugt i lande i det britiske imperium og USA.

Vi har sidst set denne plakat til salg i 2009 men vi har aldrig set et eksemplar af denne plakat eller den mere udbredte version med en stand som denne plakat. Plakaten fremstår nærmest perfekt, udover et par ridser i venstre hjørne og lidt patina.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier