Baloeran – Rotterdam Lloyd | Royal Mail Line

62.000,00 kr.

Designer: Johan Stein
Årti: 1930’erne
År: 1931
Dimensioner: 63,5 x 101,3 cm
Land: Holland
Printet af: Ned. Rotogravure Leiden Holland
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Stilren, efterspurgt og sjælden hollandsk skibsplakat af Johan Anton Willebrord von Stein (1896-1965) fra det hollandske rederi Rotterdam Lloyd. Skibet på plakaten er Baloeran, som blev bygget i 1930. I 1940 blev det fanget af tyskere i Rotterdam, og konverteret til hospitalsskib hvormed det blev omdøbt til Strassburg. I 1943 blev skibet ødelagt af britiske torpedobåde.

Plakaten promoverede krydstogter til Middelhavet, Egypten, Sri Lanka, Straits Settlements (idag Malaysia og Singapore), Hollandske Østindien (idag Indonesien), Australien, Kina og Japan.

Plakaten har vi set før i forskellige sprog og variationer, men denne engelske udgave er tilsyneladende den mest værdifulde. Derudover er plakaten i perfekt stand, bortset fra lidt ridser i overfladen.

I 2009 blev en hollandsk version i dårligere stand solgt for €9000 hos Invaluable.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier