Basel – Den gyldne port i Schweiz

7.400 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1910’erne
År: 1912
Dimensioner: 73 x 56,5 cm
Litografisk trykt af: Graph. Anst. W. Wassermann, Basel
Land: Schweiz
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot og meget sjælden landskabsplakat fra 1912 som promoverede Basel, Schweiz’ tredjestørste by. Plakaten bærer teksten “Malerisk beliggende ved Rhinen. Mildt, dugfrit klima. Dejlige udflugter. Skibsfart på Rhinen. Zoologisk Have. Holbein og Boecklin Gallerier. Universitet. Fremragende hoteller.” Under denne tekst har der sandsynligvis været en køreplan med togenes tider, som er blevet fjernet, da denne tidsplan ikke var særligt flot at have på plakaten. Det eneste andet eksemplar vi har set af denne plakat, havde netop denne køreplan. Da vi heller ikke ser køreplanen som en vigtig del af plakaten, har vi vurderet plakatens stand uafhængigt af denne – sandsynligvis – manglende del. Også fordi vi ikke ved med sikkerhed, at køreplanen faktisk har været en del af denne plakat. Det skal dog ikke desto mindre nævnes.

Stand: 9/10 – En masse patina men ellers rigtig god stand.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 73 x 56,5 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

SKU: 287 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier