Bergen, Norge

19.500 kr.

Designer: Alf Adriansen
Årti: 1930’erne
År: 1930
Dimensioner: 62 x 100 cm
Land: Norge
Udgivet af: Turisttrafikkomiteen for Bergen, Hordaland, Sogn og Fjordane
Printed af: AS John Griegs Boktrykkeri
Tilstand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Original vintage plakat, der promoverer den norske by Bergen som rejsedestination. Plakaten giver et overblik over Bergen havn med flere skibe. Skibet øverst til venstre er sandsynligvis SY-Meteor eller MY Stella Polaris.

Plakaten her er yderst sjælden, og dukker nok aldrig op i så god en tilstand igen. Der er lidt mindre ridser i kanten, og et par folder som bør udjævne sig når plakaten kommer i en ramme. Derudover fremstår plakaten virkelig flot.

Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier