Besök Sovjet-Unionen

9.500,00 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 70 x 86 cm
Land: Rusland, USSR
Udgivet af: Intourist
Printet af: Ukendt
Stand: 6/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Original rejseplakat fra 1930’erne, der promoverer turisme fra Sverige til Sovjetunionen med teksten: “Besøg Sovjetunionen.” Vi kender ikke det eksakte år hvor plakaten blev trykt, men den blev udgivet af Intourist, som blev grundlagt i 1929, som det officielle sovjetiske turistbureau for udenlandske turister til landet.

Plakaten har en stor flænge i bunden, som klart trækker prisen ned. Det kan dog restaureres, hvis man ønsker. Derudover er der ingen nævneværdig slidtage, udover en masse patina som blot giver plakaten charme.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til enhver plakat.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier