Bialowieza Urwald – Den polske urskov

4.200 kr.

Designer: Jan Karpiński
Årti: Ukendt
Dimensioner: 63 95,5 cm
Litografisk trykt af: Rotograw
Land: Polen, Danmark
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden og interessant polsk plakat designet af Jan Karpiński (1896-1965). Plakaten promoverede Polen til danske turister. Men ikke bare Polen, men Bialowieza Urwald som er en urskov på grænsen mellem Polen og Hviderusland. Det er en af ​​de sidste og største tilbageværende dele af den enorme urskov, der engang strakte sig over Europa. I skoven bor der stadig ca. 800 europæiske bisoner. Vi ved ikke præcist hvornår denne originale plakat er fra, da den er så sjælden og ikke har årstallet på plakaten. Vi gætter på 1930’erne.

Stand: 8/10 – Patina og kantrevner.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 63,5 x 75 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier