Billedramme i lyst træ – Bred (20 mm) – 50×50 cm

329,00 kr.1.279,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


50×50 billedramme i lyst træ med en 20 mm bred og 30 cm dyb ramme. Du kan også købe 50×50 rammer i lyst træ med en smal 15×15 mm ramme her. Af vores kvadratiske rammer er 50×50 den eneste størrelse, som du kan købe her i shoppen med en smal eller bred ramme. De størrere kvadratiske rammer 70×70 og 60×60 kan du kun købe i den brede udgave online. De mindre kvadratiske rammer 40×40 og 30×30 kan du kun købe i den smalle 15×15 udgave. Hvis du kontakter os, kan vi lave det lige som du vil, men vores online udvalg har vi valgt fordi både vi og vores kunder foretrækker disse rammer.

Glas
Ved køb af en ramme, skal du vælge hvilket glas du ønsker. Normalt glas, akrylglas (plexiglas), refleksfrit glas eller det eksklusive museumsglas, som beskytter klart bedst mod UV-stråler.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap inde i selve plakatrammen. Passepartout bringer plakaten i fokus, og sørger for at rammen ikke kaster skygge på plakaten. Du kan kun købe hvid passepartout her i webshoppen, som passer til plakater i størrelserne 40×40, 30×30 og 20×20 cm.

Ejer du en 50×50 cm plakat, som du ønsker indrammet med passepartout? Tag et kig på vores 70×70 rammer eller 60×60 rammer, som kan købes med en passepartout der passer til 50×50 plakater. Har du et specielt ønske til en størrelse eller farve, skal du bare kontakte os.