Billedramme i lyst træ – 100×140 cm

1.369,00 kr.3.619,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


100×140 billedrammer i det flotteste lyse træ. Dette træ har en mere ensartet tekstur end de mere tilfældige egetræsrammer, og den er vores mest populære ramme i 100×140, bl.a. fordi trærammen er 2 cm bred og hele 3 cm dyb, hvilket giver et eksklusivt flot udtryk og rigtig god stabilitet.

Glas

100×140 rammer er billigst og bedst med akrylglas (også kaldt plexiglas), og vi anbefaler dette eftersom ægte glas (inkl. refleksfrit glas og museumsglas), er meget mere ustabilt i forhold til transport og ophæng. Plexiglasset som vi forhandler ligner til forveksling ægte glas når foliet er fjernet og en plakat er kommet i rammen. Du kan dog godt købe denne 100×140 ramme i lyst træ med de andre tre slags glas, og hvid glasset skulle gå i stykker under fragten, er vi forsikret og sender straks en ny.

Passepartout
En passepartout er et stykke flot hvidt pap, som er skåret med en vinkel, så der ikke kastes skygge på billedet. Til 100×140 plakatrammerne kan du tilkøbe en passepartout, der passer til plakater med størrelserne A0 (84,1×118,9 cm) eller 70×100 cm. Hvis du ønsker en anden farve eller udskæring, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier