Blue Star Line – Arandora Star

23,000 DKK

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: 1934
Dimensioner: 63 x 102 cm
Land: UK
Udgivet af: Blue Star Line
Printet af: Jarrold & Sons Ltd.
Tilstand: 8/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

En værdifuld original fra 1934 i virkelig flot stand. Der er nogle småskader i siderne, og enkelte folder på plakaten, som ikke vil være et problem når plakaten kommer i en ramme.

Skibsplakater er nogle af de mest værdifulde vintage plakater, og Blue Star Line er nogle af de mest spændende plakater inden for genren. Blue Star Line var et britisk passager- og fragtrederi, der blev grundlagt i 1911 og var i drift indtil 1998. Skibet Arandora Star blev bygget i 1927 som et havfartøj, og konverteret i 1929 til et krydstogtskib og rekvireret som et krigsskib i Anden Verdenskrig. Den 2. juli 1940 blev hun sunket af en tysk ubåd.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat til salg andre steder på internettet, og det er usandsynligt at den nogensinde vil blive sat til salg i så god stand igen.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 25 Kategorier: , , , , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier