Børnehjælpsdagen – 11. maj 1949

15.000,00 kr.

Designer: Morten Jensenius
Årti: 1940’erne
År: 1949
Dimensioner: 62 x 83 cm
Land: Danmark
Udgivet af: Børnehjælpsdagen
Printed af: Recato Kbh. A/S
Tilstand: 8/10

 

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Vi giver kun denne plakat 8/10 pga. en mindre flænge i venstre side – som det kan ses på billederne – men derudover fremstår plakaten i rigtig flot tilstand. Farverne er står skarpt, med en helt anden autencitet end du ser i nutidens plakater. Plakaten her er trykket med stentryk, hvilket giver en helt andet liv til farverne.

Der er et eksemplar af denne plakat på Odense Bysmuseum, men det er det eneste andet kopi vi har kunnet finde. Der er altså tale om en meget sjælden plakat, som kun vil stige i værdi.

Børnehjælpsdagen er en af Danmarks ældste organisationer. Med ambitionen om at hjælpe nødlidende børn i Darnmark blev organisationen stiftet i 1904 af filantrop og læge Johan Niels Gottlob Carlsen.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV, så du kan bevare plakatens farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

SKU: 47 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier