Canada for Big Game – Travel Canadian Pacific

29.000 kr.

Designer: Peter Ewart
Årti: 1950’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 61 x 91 cm
Land: Canada
Udgivet af: Canadian Pacific
Printet af: Ukendt
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk jagtplakat fra Canada lavet af Peter Ewart (1918-2001) for Canadian Pacific i 1950’erne. Du kan finde genoptryk af denne plakat flere steder på internettet, men originalen er ikke til at finde. De genoptrykte er ikke bare skabt med en hel anden teknik, men farverne på denne original er i en helt anden liga. Denne plakat ser helt fantastisk ud, og det hjælper at tilstanden er meget tæt på perfekt. Lidt ubetydelige ridser i siderne trækker plakatens tilstand ned til 9/10, men den burde næsten være 10/10 pga. de skarpe farver.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til enhver plakat.

SKU: 80 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier