Canada – H.R.H. The Prince of Wales

28.500 kr.

Designer: Johnson Riddle & Co. Ltd.
Årti: 1920’erne
År: 1925
Dimensioner: 60 x 100 cm
Land: Canada
Udgivet af: Johnson Riddle & Co. Ltd., London.
Printed af: Johnson Riddle & Co. Ltd., London.
Tilstand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Ekseptionel Canadisk plakat fra 1925 som promoverer Canada med henblik på at få flere tilflyttere til det store land. Sloganet “Det rigtige land for den rette mand” blev brugt på mindst tre forskellige canadiske nationale jernbaneplakater i 1920’erne, der hver især promoverede det storslåede land som et frugtbart land, der var modent til landbrug. Dette værk er baseret på et fotografi af prinsen af Wales (den unge konge Edward VIII) under en rejse til Canada i 1923, hvor hed kom ridende på Bar U Range Ranch.

Standen er virkelig god, uden betydelig slidtage udover lidt mindre folder, som vil udjæves når plakaten kommer i en ramme. Denne plakat kan ikke købes andre steder i verden i skrivende stund, og bliver sandsynligvis aldrig set i så god stand igen.

Plakatens værdi øges af at være en togplakat med et royalt element, som iøvrigt er ekseptionelt smuk i sine farver. Man brugte en anden teknik tilbage i 1920’erne til at lave plakater. Denne plakat er en oplevelse.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV, så du kan bevare plakatens farver og værdi.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier