Canada – The Land of Opportunity – White Star

18.500 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1920’erne
År: 1924
Dimensioner: 63 x 101 cm
Land: Canada
Udgivet af: White Star
Printed af: David Allen & Son Ltd.
Tilstand: 8/10

 

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Denne sjældne originale plakat fremstår i virkelig flot stand, bortset fra nogle markante folder især i  bunden af plakaten, som det kan ses på billedet. En god ramme bør dog hjælpe til at udjævne disse folder.

Plakatens værdi øges af at være en skibsplakat fra det famøse White Star skibrederi, som bl.a. havde Titanic. Plakaten her blev brugt til at promovere mulighederne i Canada for det britiske folk. Masser af korn og glade børn.

Plakaten er tidligere blevet solgt for mindre, men ikke i så god stand som denne. Derudover har disse plakater det med at forøge deres værdi med tiden, hvis de opbevares ordentligt. Det kan du fx gøre ved at have den i en god ramme med museumsglas, som beskytter mod UV stråler.

Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier