Carhué – Lago Epecuén

25.000,00 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1920’erne?
År: Ukendt
Dimensioner: 74 x 109,5 cm
Land: Argentina
Udgivet af: Ukendt
Printet af: Ukendt
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Rejseplakat fra Carhué, en argentinsk by i provinsen Buenos Aires – 520 km fra byen Buenos Aires. Byen er en turistdestination, der er berømt for det termiske vand i Laguna Epecuén, der ligger 8 km fra byen. Området blev aktivt promoveret fra 1920’erne, hvor vi anslår at denne plakat er fra. Vi tænker dog, at plakaten godt kunne være ældre.

Denne argentinske plakat kan ikke findes andre steder på internettet, og man godt kan se at denne plakat ikke blev printet igår, er den i rigtig god stand uden nogen skade.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier