Cirkusplakat

5.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: Ukendt
Dimensioner: 95 x 71,5 cm
Litografisk trykt af: Adolph Friedländer, Hamburg
Udgivet af: Ukendt
Land: Tyskland
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot vintage litografi som viser et cirkus. Vi ved desværre ikke meget om denne plakat, udover at den nok er tysk, da plakaten er litografisk trykt hos Adolph Friedländer i Hamburg. Af samme grund har vi sat en lav pris på plakaten, men den kan sagtens være meget mere værd. Den er nemlig så sjælden, at vi aldrig har set den før og heller ikke kan finde plakaten andre steder på internettet.

Stand: 8/10 – Patina, kantrevner, en større afrivning nede i venstre hjørne (se billede) og bløde folder. Disse folder vil man ikke se, når plakaten kommer i en ordentig ramme. Folderne kan ses på vores billeder, da vi altid bare tager et billede af plakaten på en plade, og grafisk sætter billedet af plakaten ind i en fiktiv billedramme.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakats 95×71,5 cm format.

SKU: 265 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier