Cortina – Paradies aller Winterfreuden

31.000 kr.

Designer: Franz Lenhart
Årti: 1940’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 61,5 x 100 cm
Land: Italien, Tyskland
Udgivet af: Ukendt
Printet af: Officine grafiche Longo & Zoppelli – Treviso
Tilstand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Mindre ridser i kanterne, og lidt spor af fugt nederst i højre hjørne. Ikke noget som påvirker plakatens værdi eller charme, men bare vidner om de næsten 100 år denne plakat har været på sin rejse.

Denne smukke plakat er lavet i 1940’erne af den famøse plakatkunstner Franz Lenhart. Denne plakat er en af meget få tilbageværende plakater fra det originale optryk, især denne version med tysk tekst finder du ikke andre steder på internettet.

Ramme medfølger ikke, men vi anbefaler helt klart at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som, udover at give den flotteste præsentation af plakaten, også beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se hele vores udvalg af rammer her.

SKU: 1 Categories: , , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier