Cunard Line – København

35,000 DKK

Designer: Ulrich Gutersohn
Årti: 1920’erne
År: 1920
Dimensioner: 63,5 x 101,5 cm
Land: England, Danmark
Udgivet af: Cunard Line
Printet af: Thomas Forman & Sons Ltd, Nottingham
Tilstand: 8/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Plakaten er i fremragende stand! Der er lidt ridser i kanten, men det vidner blot om plakatens historie på charmerende vis.

Cunard Line er et britisk-amerikansk rederi, som i dag har de tre store krydstogtskibe, og som gennem mere end et århundrede, frem til ruteflyenes fremkomst i 1960’erne, med stod for en væsentlig del af den nordatlantiske passagertrafik mellem USA og Storbritanien. Denne plakat er dog en dansk rejseplakat fra København, Danmark.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne gamle original til salg andre steder på internettet, og det er meget usandsynligt at den nogensinde kommer på markedet i så god stand igen.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med specialmål og museumsglas, der beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer plakatens skarpe farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier