Deliver us from evil – Buy War Bonds

3.000 kr.

Designer: Harriet Nadeau
Årti: 1940’erne
År: 1943
Dimensioner: ca. 70 x 101 cm
Udgivet af: United States Department of the Treasury
Land: USA
Stand: 3/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Skræmmende plakat fra 2. verdenskrig, hvor dette sørgelige motiv blev brugt til at få amerikanske borgere til at støtte krigen ved at købe krigsobligationer. Et deprimerende sort-hvid foto af en trist ung pige omgivet af røg eller skyer. Billedet er centreret om et hvidt hagekors.

Sætningen “fri os fra det onde” er et skriftmæssigt citat fra Bibelen, Matthæus 6:13.

Der blev produceret rigtig mange af disse plakater i 1940’erne, og det er ikke alle som ønsker sådan en deprimerende plakat i sit hjem. Eftersom plakaten også er i dårlig stand, med en meget ødelagt højre side, sælger vi den relativt billigt. Det er dog et stykke gribende historie, som vi har med at gøre her.

Stand: 3/10 – Folder, fugtskader og meget medtaget i venstre side.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier