Die Elektrische Gotthardlinie – Schweiz

10.000 kr.

Designer: Otto Baumberger
Årti: 1930’erne
År: 1935
Dimensioner: 62,5 x 102 cm
Udgivet af: Swiss Federal Railways
Land: Schweiz
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Schweizisk rejseplakat fra 1930’erne for Gotthard Electric Railway Company, designet af den schweiziske maler og plakatartist Otto Baumberger (1889 – 1961). Gennem Gotthard-tunnelen under de schweiziske alper forbinder denne jernbane Nordeuropa med Ticino-søerne og Italien.

Denne plakat er med tysk tekst. Vi har også et eksemplar med engelsk tekst, som er mere sjælden og dyrere. Denne tyske version er dog i absolut perfekt tilstand, mens den engelsk kun er næsten perfekt med lidt mere patina – 9/10. De engelske er plakat er også lidt større (64,5 x 102,5 cm) mens denne tyske version er 62,5 x 102 cm. Du kan se den engelske version her.

Billedramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 62,5 x 102 cm format.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier