Dolomitterne – Italien

24.000 kr.

Designer: Franz Lenhart
Årti: 193o’erne
År: 1938
Dimensioner: 70 x 100 cm
Land: Italien
Udgivet af: ENIT
Printet af: Pizzi & Pizio
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


En meget sjælden og utroligt smuk italiensk vintage plakat fra fra 1938, udgivet af den italienske jernbane ENIT for at fremme turisme i området. Plakaten er lavet af den kendte kunstner Franz Lenhart, og viser Dolomitterne – på italiensk Dolomiti – som er en bjergkæde i det nordøstlige Italien. Plakaten viser udsigt over en bjergdal med bjerge i baggrunden. I skrivende stund er denne plakat ikke til at finde andre steder på internettet.

Plakaten har patina og nogle småskader, men fremstår imponerende. En flot 8/10.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten. Størrelsen 70×100 er dog et standardmål, så det bliver ikke svært eller dyrt at købe en ramme til denne flotte plakat. Vi anbefaler dog at du køber en ramme med museumsglas, så du får den optimale UV beskyttelse, og dermed bevarer plakatens stand og værdi.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier