Douglas DC-3 – KLM

18.500 kr.

Designer: Jean Walther
Årti: 1930’erne
År: 1938
Dimensioner: 75 x 61 cm
Udgivet af: KLM
Land: Holland
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Original litografisk vintage plakat fra KLM Airlines, der viser den indvendige komfort i deres Douglas DC-3 fly, som blev et af de mest succesrige fly i kommerciel luftfartshistorie. Lignende plakater er udgivet af andre flyselvskaber, fx Swissair og Swedish Airlines.

Plakaten viser i illustrative detaljer de 21 komfortable sæder, med en bagside som er spækket med mange flere detaljer og information. Flyselskabsplakater før Anden Verdenskrig er sjældne, og denne er virkelig et fund. Især fordi at plakatens stand er næsten perfekt!

Stand: 9/10 – Tre markante folder, men ellers rigtig god stand.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

SKU: 257 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier