Massiv egetræsramme – 100×140 cm

1.449,00 kr.3.699,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Denne flotte 100×140 egetræsramme er den største ramme vi forhandler. Vi kan godt levere større rammer, men så skal de afhentes på vores adresse i Aarhus, Danmark.

Bæredygtige trærammer

Egetræet i vores egetræsrammer kommer fra bæredygtige canadiske skove. Vi har udvalgt netop dette træ af både æstetiske og bæredygtighedsmæssige årsager. Disse 2 cm brede trærammer består af 100% massiv eg.

Glas

Vi anbefaler akrylsglas (plexiglas) til 100×140 rammerne, da ægte glas (inkl. refleksfrit glas og museumsglas), har markant større risiko for at gå i stykker ved fragte eller ophæng. Plexiglasset går ikke i stykker, og det kræver et skarpt øje at se forskel i klarheden på akrylglas og ægte glas. Ønsker du ægte glas til 100×140 rammen, kan du godt købe normalt glas, refleksfrit glas eller det eksklusive museumsglas, som giver den optimale UV-beskyttelse. Ægte glas er dog dyrere i både pris og fragt.

Passepartout

Vores passepartout er et stykke flot, hvidt pap som er skåret i en vinkel, så der ikke kastes nogen skygge på plakaten fra hverken ramme eller passepartout. Til vores 100×140 rammer kan du tilkøbe passepartout som passer til plakater med størrelserne A0 (84,1×118,9 cm) eller 70×100 cm. Hvis du ønsker en anden udskæring eller farve, skal du bare kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier