Massiv egetræsramme – Smal (12 mm) – 40×40 cm

275,00 kr.839,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


40×40 egetræsramme i massivt egetræ af høj kvalitet. Rammen som er kun 12 mm bred og 18 mm dyb. Vi kan også levere 40×40 egetræsrammer med en 20×20 mm ramme, hvis du kontakter os, men vi og vores kunder foretrækker denne smalle 12×18 mm ramme til 40×40 formatet.

Glas
Vælg mellem fire slags kvalitetsglas. Normalt glas, akrylglas (plexiglas), refleksfrit glas og museumsglas. Skal du indramme en plakat, som du gerne vil bevare, bør du vælge museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap, inde i selve billedrammen, som bringer plakaten i fokus, og sørger for at der ikke er nogen skygge på plakaten fra ramme eller passepartout. Du kan købe hvid passepartout til denne 40×40 egetræsramme, som matcher 30×30 cm eller 20×20 cm plakater. Ønsker du en anden farve eller størrelse til din passepartout, skal du bare kontakte os.

Har du en 40×40 cm plakat, som du gerne vil have i en en ramme med passepartout, så se vores 70×70 rammer, 60×60 rammer eller 50×50 rammer.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier