Ercolano (Napoli)

18.000 kr.

Designer: Marcello Dudovich
Årti: 1920’erne
Årstal: 1928
Dimensioner: 62 x 99 cm
Litografisk trykt af: Grafiche I.G.A.P. Roma
Udgivet af: ENIT
Land: Italien
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjældent italiensk litografisk plakat fra 1928, som promoverer byen Ercolano. Plakaten er designet af Marcello Dudovich (21. marts 1878 – 31. marts 1962), som var en italiensk maler, illustrator og plakatdesigner. Ercolano er en italiensk by i Napoli-provinsen, placeret ved den vestlige fod af vulkanen Vesuv. Ercolano er et feriested og udgangspunktet for udflugter til udgravningerne af Herculaneum, som vises på denne plakat.

Vi har ikke set dette originale litografi før, og kan heller ikke finder andet end genoptrykte kopier andre steder på internettet. Eftersom eksemplaret her er i perfekt tilstand, gør plakaten til noget meget specielt.

Stand: 10/10 – Perfekt stand!

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakats 62×99 cm format.

SKU: 267 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier