Esso – Plan of Scotland

2.500 kr.

Designer: Alfred Taylor
Årti: 1930’erne
År: 1931
Dimensioner: 66 x 86,5cm
Land: England
Udgivet af: Anglo-American Oil Company Ltd.
Printed af: Suttley & Silverlock, Ltd.
Tilstand: 6/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Vi giver kun plakatens tilstand 6/10, da tidens tand er tydelig. Men det er meget charmerende slidtage, og du vil ikke blive skuffet over plakatens fremtoning. Der er også nogle mindre folder, som vil udjævne sig når den kommer i en ramme.

Gamle kort er ikke en af de dyreste kategorier, men for den rette køber er dette en unik mulighed for at få et tykke skotsk historie ind i hjemmet til en relativt lav pris. Værdien vil kun stige med tiden, hvis du opbevarer plakaten i en god ramme – evt. med museumsglas for at beskytte mod UV. Det er i skrivende stund ikke til at opspore dette kort andre steder på internettet.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV, så du kan bevare plakatens farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier