Estate nelle Dolomiti

23.000 kr.

Designer: Franz J. Lenhart
Årti: 1940’erne
År: 1940
Dimensioner: 66,5 x 97,5 cm
Udgivet af: ENIT
Printet af: Pizzi e Pizio, Milan.
Land: Italien
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk italiensk rejseplakat fra 1940. En sjælden plakat som vi dog har set før, men aldrig i denne næsten flotte stand. Plakaten har kun to mindre folder, en lille flænge øverst og noget patina. I skrivende stund kan den ikke købes andre steder på internettet.

Dolomitterne er en del af de østlige alper og ligger i Norditalien. Bjergkæden tiltrækker vandrere og skiløbere fra hele verden. Kunstneren bag plakaten er Franz Lenhart, som var en kunststuderende i Wien der også studerede i Firenze, inden han bosatte sig i Merano, hvor han boede resten af sit liv. Lenhart var maler, portrætist, illustrator og designede også mere end halvfjerds plakater, hvoraf mange var med Dolomitterne.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier