Et liv genoplevet i erindringen, Johanne Luise Heiberg

2.200,00 kr.

Designer: Wilhelm Marstrand
Årti: 1940’erne
År: 1944
Dimensioner: 62 x 85 cm
Land: Danmark
Litografisk trykt af: Egmont H. Petersen
Litografisk trykt af: Gyldendal
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


En meget sjælden plakat fra forlaget Gyldendal som promoverede et af de største værker i dansk litteraturhistorie. Plakaten har tekst og et flot billede af forfatteren Johanne Luise Heiberg, malet af Wilhelm Marstrand (1810-1873). Denne 4. reviderede udgave blev udgivet i 1944, hvor vi antager at plakaten også blev udgivet.

Plakaten har teksten:

Ved siden af H.C. Andersens “Mit Livs Eventyr” og Leonora Christinas “Jammersminde” er “Et Liv gjenoplevet i Erindringen” det berømteste Memoireværk i dansk Litteratur. Det udgives nu for første Gang i en fuldstændig Udgave med alle de hidtil udeladte Stykker medtaget og med et fyldigt og udtømmende Noteværk.

4. reviderede Udgave ved Aage Friis. Under Medvirksen af Elisabeth Hude, Robert Neiiendam og Just Rahbek.

Fire store Bind med 48 til Dels ikke tidligere offentliggjorte Billedbilag. Pris 48 Kr., indbundet 98 Kr. Betalingen kan ske i nemme månedlige Rater.

Vi har aldrig set denne plakat fra Gyldendahl før, og den er heller ikke til at finde andre steder på internettet.

Stand: 9/10 – Plakaten har en lille fold, og en lille revne i højre side, men ellers er den i perfekt stand.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

SKU: 211 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier