FAQ

Vi tilser selv hver eneste plakat som er sat til salg her på siden, og tør derfor godt sige god for alle plakaterne. Du behøves dog ikke at tage vores ord for gode varer. Du har nemlig 14 dages returret på alle produkterne.

Vi har set tilset og vurderet hver eneste plakat som er sat til salg her på siden, men det er dog sælger som bestemmer prisen i sidste ende. Er den urimeligt højt, vil vi dog højst sandsynligt ikke sælge den for dig.

Hvis du har en gammel plakat, som du tror er mange penge værd, så kontakt os endelig. Det koster kun 149 kr at få os til at vurdere din plakat og lagt den i shoppen til en fair pris. Du bestemmer faktisk selv prisen, men hvis den er for langt fra vores vurdering, vil vi nok ikke forsøge at sælge den for dig. De 149 kr er dog stadig prisen for at vi skal tage stilling til din plakat. Formår vi at sælge den for dig, koster det 7% af salgsprisen – 5% som går til os og 2% som går til betalingsudbyderen.

Der er 14 dages returret på alle produkter. vores plakater vil dog altid være “defekte” i en aller anden udstrækning, da vi kun sælger meget gamle plakater. Du kan læse om hver plakats stand i produktbeskrivelserne.

Modtager du en defekt ramme, skal du bare tage kontakt til os. Det sker utroligt sjældent, men når det sker sender vi dig som regel bare en ny.

Du er meget velkommen til at skrive dig på vores nyhedsbrev, men vil du have mulighed for at se hver eneste nye plakat som vi får, skal du følge os på de sociale medier Instagram, Pinterest og Facebook.

Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier