Fight or Buy Bonds – Første verdenskrig

12.000 kr.

Designer: Howard Chandler Christy
Årti: 1910’erne
År: 1917
Dimensioner: 51 x 76 cm
Land: USA
Udgivet af: Third Liberty Loan
Printet af: Forbes Boston
Tilstand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Denne smukke plakat fra den første verdenskrig er et godt eksempel på Howard Chandler Christys arbejde, en af ​​de førende illustratorer af krigstidens plakater i USA. Denne plakat viser en “Christy Girl”, der vinker med et amerikansk flag med en baggrund af stormende tropper. Plakaten blev udgivet af Third Liberty Loan, som var den største indsamlingsindsats i amerikansk historie.

Plakatens værdi afspejler at det ikke er den mest sjældne plakat, men det er meget svært at opspore plakaten her i så fremragende en tilstand som denne plakat er. Det er selvfølgelig tydeligt at plakaten er mere end 100 år gammel, men modsat de eksemplarer du kan købe andre steder på internettet, er plakaten her ikke ikke deciderede skader. Det skulle lige være lidt misfarvning nede i venstre hjørne, men plakaten er virkelig i flot stand og meget tæt på at være en 9/10.

Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier