Finland for Winter Sports

14,000 DKK

Designer: O.K. Oksanen
Årti: 1950’erne
År: 1955
Dimensioner: 62 x 100 cm
Land: Finland
Udgivet af: Finnish State Railways
Tilstand: 8/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Der er en fugtskade i højre side og nogle folder i plakaten, som bør udjævnes når plakaten kommer i en god ramme. Derudover er plakaten i virkelig god stand, med skarpe farver og en ubeskadiget hovedmotiv.

Plakaten promoverer vintersport i Finland, men det er ikke det eneste som gør denne plakat særdeles værdifuld. Den er nemlig udgivet af Finnish State Railways, og har et tog i baggrunden. Togplakater er nogle af de mest værdifulde vintage plakater. Der er også en flot snemand og glade børn på denne plakat, hvilket gør den særdeles fin til børneværelset, hvis man har børn som kan passe på deres ting.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne gamle original til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med specialmål og museumsglas, der beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer plakatens skarpe farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 33 Kategorier: , , , , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier