Palazzo Vecchio, Firenze

17.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: 1938
Dimensioner: 67 x 100 cm
Land: Italien
Udgivet af: ENIT (Ente Nazionale Italiano per il Turismo)
Printet af: Stab. Luigi Salomone
Tilstand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Italiensk vintage plakat fra 1938 som promoverer Firenze i Toscana. Plakaten viser det gamle Palazzo Vecchio rådhustårn på Piazza del Duomo, med en hestevogn som passerer foran skulpturerne i skyggen af den historiske bygning.

Denne plakat er meget sjælden, men kan godt findes få andre steder på internettet til cirka samme pris, men du finder den nok aldrig i så god tilstand igen. Denne plakat er ikke restaureret, og har højest sandsynligt aldrig været oppe på nogen væg at hænge.

Plakaten har et par meget små folder, som vil udjævnes i en god ramme, og general patina som blot giver plakaten charme.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakat.

SKU: 69 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier