Glen Line – Port Said Straits – Kina & Japan

16,500 DKK

Designer: S.E. Saliba
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63 x 102 cm
Land: UK
Udgivet af: Glen Line Ltd.
Printet af: Truscotts London
Tilstand: 8/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

En værdifuld original fra 1920’erne i virkelig flot stand. Der er nogle mindre flænger i siderne, og enkelte folder på plakaten, som ikke vil være et problem når plakaten kommer i en ramme.

På plakaten ses en kamel og nogle beduiner, i kontrast til det kolosale skib som sejler gennem Suezkanalen, tæt på nogle små, lokale både.

Skibsplakater er nogle af de mest værdifulde vintage plakater. Glen Line var et britisk rederi, som blev grundlagt i Glasgow i 1867. Hovedkontoret blev senere først flyttet til London og derefter til Liverpool. Glen Line blev solgt til Blue Funnel Line i 1935.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat til salg andre steder på internettet, og det er usandsynligt at den nogensinde vil blive sat til salg i så god stand igen.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 26 Kategorier: , , , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier