Goldwyn Bray – We’ll say they do (Ponchos from Peru – Footlights and New Faces)

12.500 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1910’erne
År: 1919
Dimensioner: 71,5 x 104,5 cm
Land: USA
Udgivet af: Goldwyn
Printet af: Ukendt
Tilstand: 7/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Ekseptionelt sjælden filmplakat fra nogle af de første animerede tegnefilm. Vi har flere af disse filmplakater fra Goldwyn-Bray, og de er alle i god stand. Du finder ikke disse plakater andre steder på internettet, og de dukker nok aldrig op i så flot tilstand igen. Dette er dog den klart mest slidte af dem. Der er tre markante folder, ridser i siderne og to store flænger i top og bund på ca. 30 cm. Når plakaten kommer i en ordentlig ramme, vil denne slidtage dog ikke være specielt synlig, og flængerne kan repareres, hvis du ønsker det.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakats unikke størrelse.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier