Guld aluramme – Smal (9 mm) – 60×80 cm

399,00 kr.1.760,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Virkelig flot guldramme i størrelsen 60×80 cm. Denne aluramme har en varm og meget guld tone, og en ramme som kun er 9 mm bred.

Glas
Vi tilbyder fire slags glas til alle vores billedrammer: ægte glas, akrylglas (også kaldt plexiglas, som er det mest holdbare), refleksfrit glas og museumsglas. Skal du bruge rammen til en plakat, som du gerne vil passe på, anbefaler vi museumsglas, der bedst beskytter mod solens UV-stråler.

Passepartout
Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout, ikke mindst guldrammer, som passer rigtig fint til hvid passepartout. Til denne gyldne aluramme kan du tilkøbe hvid passepartout, som passser til plakater med størrelsen 50×70 cm (B2), 50×60 cm eller 40×50 cm. Hvis du har specielle ønsker til din passepartout, skal du bare kontakte os.