Holyhead – Holy Island (Wales)

54.000,00 kr.

Designer: Claude Buckle
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 61 x 102 cm
Land: Wales
Udgivet af: LMS Mail Route
Printet af: S.C. Allen & Company Ltd.
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk britisk rejseplakat fra 1930’erne (går vi ud fra, da der ikke er information om årstallet). Plakaten promoverer øen Holy Island, som er en walisisk ø – ikke at forveksle med den engelske ø Lindisfarne tæt på Newcastle, der også er kendt som Holy Island.

Plakaten har teksten: “Holyhead (Holy Island) holds The Sunshine record of Great Britian. Served by LMS mail route”. Dette eksemplar har en original rød seddel klistret på oppe i højre hjørne. Denne kan fjernes, hvis du ønsker det.

Denne plakat er meget sjælden og efterspurgt. Når tilstanden derudover er fuldstændig perfekt – 10/10  – er det klart at der her er tale om en ekseptionel original vintage plakat. Der er en meget lille rids nede i venstre side, men derudover er der intet at sætte en finger på. Ikke engang farverne, som står knivskarp!

Selvom prisen er høj, er vi ret sikre på at den sagtens kunne være – og kommer til at blive – meget højere. Plakaten her fra Holy Island dukker næsten med garanti aldrig op i denne perfekt tilstand igen.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til enhver plakat.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier