Hvid træramme – Bred (20 mm) – 60×60 cm

379,00 kr.1.329,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Hvid 60×60 ramme med en glat overflade. Denne flotte billedramme er 2 cm bred og 3 cm dyb, hvilket gør den til en kvalitetsramme i forhold til både æstetik og stabilitet.

Glas
Når du køber en plakatramme hos os, skal du vælge glas. Du kan vælge normalt glas, akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), refleksfrit glas eller museumsglas. Skal du indramme en plakat, som du gerne vil bevare bedst muligt, bør du overveje det eksklusive museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråler.

Passepartout
Passepartout er en flot ramme af pap inde i selve billedrammen, som virkelig indrammer plakaten flot. Især kvadratiske rammer er virkelig flotte med en passepartout.  Til denne hvide 60×60 billedramme tilbyder vi kun hvid passepartout online, som passer til plakater i størrelserne 50×50 cm, 40×40 cm og 30×30 cm. Men hvide rammer er oftest flottere med passepartout i en anden farve, og det kan vi også klare. Vi har mange farver på lager. Køber du en hvid passepartout til denne hvide 60×60 ramme, skal du bare kontakte os efter du har foretaget dit køb. Så sender vi passepartout i lige den farve du ønsker. Vi har naturligvis kun et begrænset antal nuancer inden for hver farve.

Har du en 60×60 cm plakat, som du ønsker at indramme med passepartout, kan du se på vores 70×70 rammer, som kan købes med en passepartout der passer til 60×60 plakater. Vi producerer også rammer i større formater, med en passepartout som passer til 60×60 cm plakater. Hvis du har specielle ønsker til størrelse eller farve, skal du bare kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier