Hvid træramme – Smal (15 mm) – 30×30 cm

149,00 kr.505,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Hvid 30×30 træramme til billede eller plakat. Denne smalle billedramme er både 15 mm bred og dyb. Vi kan også levere hvide 30×30 rammer med en bred ramme som er 20 mm bred og 30 mm dyb. Du skal kontakte os, hvis du ønsker den brede ramme. De fleste af vores kunder foretrækker den smalle 15×15 mm ramme.

Glas
Der er fire slags glas som du kan vælge mellem: Normalt glas, akrylglas (plexiglas), refleksfrit glas og museumsglas. Skal du indramme en plakat, som du gerne vil beholde i rigtig mange år, anbefaler vi museumsglasset, da museumsglas beskytter optimalt mod UV-stråler, og dermed bevarer billedets farver bedst.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap, inde i selve billedrammen, som bringer plakaten i fokus, uden at der kastes skygge på plakaten fra hverken ramme eller passepartout. Du kan købe hvid passepartout til denne hvide 30×30 træramme, som passer til 20×20 cm plakater. Ønsker du en anden farve eller størrelse, er du velkommen til at kontakte os.

Ejer du en 30×30 cm plakat, som du ønsker at have indrammet med passepartout, bør du se på vores rammer med størrelserne: 70×70 cm, 60×60 cm, 50×50 cm eller 40×40 cm. Disse kvadratiske rammer kan alle købes med en passepartout, der er lavet til netop 30×30 plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier