Hvid træramme – Smal (15 mm) – 50×50 cm

309,00 kr.1.259,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Hvid 50×50 ramme med en glat overflade og en ramme som er både 15 mm bred og dyb. Du kan også købe en hvid 50×50 ramme som er 20 mm bred og 30 mm dyb her.

Glas
Når du køber en billedramme hos PlakatKunst, skal du vælge glas. Du kan vælge normalt glas, akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), refleksfrit glas eller museumsglas. Skal du indramme en plakat, som du gerne vil bevare bedst muligt, anbefaler vi eksklusive museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler. Alle typer glas har dog mindst 40% UV beskyttelse.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap inde i selve billedrammen. Det sætter fokus på plakaten, og sørger for at rammen ikke kaster skygge på plakaten. Især kvadratiske rammer er virkelig flotte med en passepartout. Du kan kun købe hvid passepartout her i webshoppen, som passer til plakater i størrelserne 40×40 cm, 30×30 cm og 20×20 cm. Men hvide rammer er oftest flottere med passepartout i en anden farve, og det kan vi også klare. Vi har mange farver på lager. Køber du en hvid passepartout til denne hvide 60×60 ramme, skal du bare kontakte os, efter du har foretaget dit køb. Så sender vi passepartout i lige den farve du ønsker. Udvalget af nuancer inden for hver farve er naturligt nok begrænset.

Har du en 50×50 cm plakat, som du ønsker indrammet med passepartout? Se vores 70×70 rammer eller 60×60 rammer, som kan købes med en passepartout der passer til 50×50 plakater. Vi producerer også rammer i større formater, med en passepartout som passer til 50×50 cm plakater. Hvis du har specielle ønsker til størrelse eller farve, skal du bare kontakte os.