Im Skigebiet bei Berchtesgaden – Tyskland

2.800,00 kr.

Designer: Ernst Baumann
Årti: 1950’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 50 x 74 cm
Land: Tyskland
Udgivet af: Den tyske turistbestyrelse
Printet af: Meisenbach Riffart
Stand: 5/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


En mindre plakat fra det tyske alpine skisportssted Berchtesgaden, udstedt af den tyske turistbestyrelse i 1950’erne. Berchtesgaden, i det sydlige Bayern, har været et populært sted for vintersport siden starten af det 20. århundrede. Fotografen Baumann (1906-85) havde en lang karriere inden for bjergfotografering.

Plakaten har patina og nogle markante afrivninger, som bringer standen ned til 5/10. Derfor den lave pris, for plakaten er ret sjælden, og kan i skrivende stund ikke købes andre steder på internettet.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier