Italien – Das Schönste Land

26.000,00 kr.

Designer: Cassandre
Årti: 1930’erne
År: 1935
Dimensioner: 62 x 99 cm
Land: Italien
Udgivet af: Off. Graf. Coen & C. – Milano
Printet af: The Enit
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Værdifuld plakat af det franske kunstner Cassandre, pseudonym af Adolphe Jean-Marie Mouron, som var maler, kommerciel plakatkunstner og skrifttegningsdesigner med en tidsløs æstetik. Hans plakater er nogle af de mest værdifulde, og med god grund. Denne rejseplakat promoverer desuden sport i Italien, hvilket gør den endnu mere værdifuld. Det eneste som trækker prisen ned er at der også er andre af disse i omløb, samt at teksten på plakaten er tysk. Plakatens stand er virkelig god, og nok også bedre end du vil se ved andre af disse plakater. Der er kun et par meget små folder, som man ikke vil bemærke i en ramme samt lidt (flot) patina.

Cassandre designede denne og to andre italienske rejseplakater en  sommer ved ​​Lago Maggiore i det nordlige Italien. Mussolini havde vedtaget en lov, der forbød italienske virksomheder at arbejde med franske kunstnere. For at komme uden om det inviterede Augusto Coen ham til at arbejde i Italien. Selvom stilen tydeligvis var Cassandres, måtte han bruge monogrammet “A.M.C.” for at skjule sit franske navn. Denne tysksprogede plakat promoverer Italien som “det smukkeste land for enhver sport”, hvilket Cassandre illustrerer med sportsudstyr for golf, tennis, sejlsport, ski og en harpun med alperne, havet og himlen i baggrunden.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

 

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier