Java – The Wonderland of Colour

22,000 DKK

Designer: H.M. Burton
Årti: 1930’erne
År: 1935
Dimensioner: 63,5 x 102 cm
Land: Indonesien
Udgivet af: Ukendt
Printet af: G. Kolff & co Batavia
Tilstand: 6/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Det er tydeligt at plakaten her ikke blev trykt igår. Den har bl.a. lidt sprækker i kanten og er tydeligt foldet nogle steder, men det kan udjævne sig med tiden. Overordnet set er plakaten i fin stand, som det også kan ses på billederne.

Plakaten fra 1935 fanger landskabet på Java fra en flot vinkel, med bjerge, rismarker og teksten “Java – The Wonderland of Colour. Travellers. Official Information Bureau Batavia”.

Denne plakat er meget sjælden. Der er nogle billeder af en tilsvarende på Pinterest, men du finder ikke en lignende original til salg andre steder online end her på PlakatKunst.dk.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 15 Kategorier: , , , , , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier