KLM – Amsterdam-Batavia

20.000 kr.

Designer: Paul Erkelens
Årti: 1930’erne
År: 1937
Dimensioner: 67 x 100 cm
Land: Holland
Udgivet af: KLM
Printet af: Kunstdr.Luii & Co.
Tilstand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Original vintage-reklameplakat fra KLM er designet af Paul Erkelens. KLMs interkontinentale flyvning fløj første gang fra Amsterdam d. 1. oktober 1924. Destinationen var Batavia, idag Jakarta, på en flyvning med ikke færre end 21 stop og 22 dage! I 1930 blev ruten kommerciel, og i 1940 var flyvetiden reduceret til seks dage. Indførelsen af jetfly efter Anden Verdenskrig reducerede flyvetiden ydereligere til blot en enkelt dag.

Plakaten viser et DC-3 fly og viser, hvor rummeligt og behageligt flyet var at rejse i, da den normale 22 sæde var blevet reduceret til 12 sæder for at give maksimal komfort på den næsten uges lange rejse.

Plakaten her promoverede oprindeligt to afgange om ugen, men, som det ses på plakaten, blev der sat et mærke med 3x ovenpå ordet Twice, hvilket selvsagt betød at to ugentlige afgange blev til tre.

Denne originale vintage plakat har været til salg et par andre steder på internettet, men aldrig i denne næsten perfekte tilstand. Det er selvfølgelig tydeligt at plakaten ikke blev printet igår, men plakaten fremstår så flot som man kunne ønske sig. 10/10.

Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier