KLM – Amsterdam-Batavia

20,000 DKK

Designer: Paul Erkelens
Årti: 1930’erne
År: 1937
Dimensioner: 67 x 100 cm
Land: Holland
Udgivet af: KLM
Printet af: Kunstdr.Luii & Co.
Tilstand: 10/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Original vintage-reklameplakat fra KLM er designet af Paul Erkelens. KLMs interkontinentale flyvning fløj første gang fra Amsterdam d. 1. oktober 1924. Destinationen var Batavia, idag Jakarta, på en flyvning med ikke færre end 21 stop og 22 dage! I 1930 blev ruten kommerciel, og i 1940 var flyvetiden reduceret til seks dage. Indførelsen af jetfly efter Anden Verdenskrig reducerede flyvetiden ydereligere til blot en enkelt dag.

Plakaten viser et DC-3 fly og viser, hvor rummeligt og behageligt flyet var at rejse i, da den normale 22 sæde var blevet reduceret til 12 sæder for at give maksimal komfort på den næsten uges lange rejse.

Plakaten her promoverede oprindeligt to afgange om ugen, men, som det ses på plakaten, blev der sat et mærke med 3x ovenpå order Twice, hvilket selvsagt betød at to ugentlige afgange blev til tre.

Denne originale vintage plakat har været til salg et par andre steder på internettet, men aldrig i denne næsten perfekte tilstand. Det er selvfølgelig tydeligt at plakaten ikke blev printet igår, men plakaten fremstår så flot som man kunne ønske sig. 10/10.

Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier