Leningrad Festival of Arts | Juni 1935

68.000,00 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: 1935
Dimensioner: 68,5 x 99,5 cm
Printet af: Vneshtorgisdat, Moskva
Udgivet af: Intourist
Land: Rusland, USSR
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Stalins turistbureau Intourist udgav i 1935 denne plakat for at promovere Leningrad Festival of Arts. Illustreret i art deco-stil, med en mand der spiller violin foran et stort flygel på en gul baggrund med titelteksten på engelsk ovenfor og festivaldetaljer på venstre side: musik, teater, ballet, biograf og museer.

Denne plakat fra Leningrad (idag: St. Petersborg) er ikke kun virkelig flot og historisk, men også meget sjælden. Et andet eksemplar kan faktisk købes andetsteds til €6600, men i betydeligt dårligere stand og med fransk tekst. Denne engelske version er mere værdifuld, og standen fremragende. Udover en lille fold, som vil udjævnes i en ramme, er vores eksemplar i perfekt stand. En rigtig flot 9/10, og det er meget usandsynligt at du får denne plakat at se i så god en tilstand igen.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier