Levering

Hvad koster fragten?
Plakater koster 75 DKK i fragt. Bestillinger af rammer koster 50 DKK uafhængigt af størrelse eller mængden af rammer. Årsagen til at plakaterne er dyrere i fragt, er, at vi skal forsikre de mere værdifulde plakater.

Hvornår ankommer pakken?
Vores leveringstid er normalt 2-5 arbejdsdage fra bestillingsdatoen. Vores mål er at afsende dine produkter dagen efter, at du har afgivet din ordre. Der kan dog sommetider gå et par dage mere på grund af forsinkelse hos vores rammefabrikant, fragtfirmaet eller den private sælger af plakaterne. Da leveringstiden afhænger af disse samarbejdspartnere, kan ikke ikke stille nogen decideret garanti for leveringstiden, men ovenstående er baseret på vores erfaring. I julen 2021 oplevede vi vores værste tilfælde, med en ramme til Tyskland, som bl.a. gik i stykker under fragten, og tog tre uger om at ankomme. 

Hvordan sender I pakken?
Vi bruger forskellige fragtfirmaer afhængigt af din ordre. Rammer sendes med GLS og plakater sendes med UPS.

Hvordan ved jeg, at min pakke er ankommet?
Så snart din bestilling er nået frem til afhentningsstedet, får du tilsendt en meddelelse pr. SMS til det mobiltelefonnummer, du angav ved bestillingen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke?
Ved varer, der returneres til os, fordi kunden ikke har hentet pakken, debiterer vi 200 kr. Det gør vi for at få dækket de dobbelte fragtudgifter samt vores omkostninger ved at finde varerne frem og udpakke dem.

Leverer I til alle steder i Danmark?
Ja.

Kan jeg handle på plakatkunst.dk, hvis jeg ikke bor i Danmark?
Ja. Vi leverer til hele verden. Hvis du foretrækker andre sprog eller valutaer, kan du besøge plakatkunst.dk/de, plakatkunst.dk/no eller den engelske plakatkunst.dk/en med mange forskellige valutaer.

Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier