Levering

Hvad koster fragten?
Der er gratis fragt for alle ordrer til Danmark? Vores leveringstid er normalt 2-5 arbejdsdage fra bestillingsdatoen. Vores mål er at afsende dine produkter dagen efter, at du har afgivet din ordre. Der kan dog sommetider gå 1-2 dage mere på grund af forsinkelse hos fragtfirmaet eller den private sælger af plakaterne.

Hvordan sender I pakken?
Vi bruger forskellige fragtfirmaer afhængigt af størrelsen på din ordre. Når du har valgt dine produkter og er gået videre til betaling, kan du se, hvilket fragtfirma din pakke sendes med.

Hvordan ved jeg, at min pakke er ankommet?
Så snart din bestilling er nået frem til afhentningsstedet, får du tilsendt en meddelelse pr. SMS til det mobiltelefonnummer, du angav ved bestillingen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke?
Ved varer, der returneres til os, fordi kunden ikke har hentet pakken, debiterer vi 200 kr. Det gør vi for at få dækket de dobbelte fragtudgifter samt vores omkostninger ved at finde varerne frem og udpakke dem.

Leverer I til alle steder i Danmark?
Ja.

Kan jeg handle på desenio.dk, hvis jeg ikke bor i Danmark?
Ordrer, der afgives på den danske version af plakatkunst.dk, kan kun leveres i Danmark. Hvis du vil afgive ordrer med levering i et andet land, skal du gå ind på plakatkunst.dk/no (Norge), plakatkunst.dk/de (Tyskland, Østrig og Schweiz) eller plakatkunst.dk/en (International).

Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier