Lyserød træramme – Smal (14 mm) – A3 (30×42 cm)

185,00 kr.566,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot A3 billedramme i lyserødt lakeret træ med en elegant 14 mm ramme.

Glas
Du kan vælge mellem fire forskellige slags glas til vores rammer: akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), normalt glas, refleksfrit glas og museumsglas. Skal du bruge rammen til et billede, som du gerne vil bevare, anbefaler vi museumsglas, da det giver den bedste beskyttelse (99%) mod UV stråler.

Passepartout
Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout, som er en hvis ramme af pap inde i trærammen. Vi tilbyder også passepartout som tilkøb til alle vores rammer. Til denne smalle A3 ramme tilbyder vi kun passepartout som passer til plakatstørrelserne A4 (21×29,7 cm) og A5 (14,8×21 cm), og kun i farven hvid. Hvid passer flot til den lyserøde farve som denne træramme er lakeret med, men hvis du har specielle ønsker til farve eller størrelsen af passepartout, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan sandsynligvis imødekomme dit ønske.