Lyserød træramme – Smal (14 mm) – 50×60 cm

319,00 kr.1.035,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot træramme i mørkeblåt træ. Smal 14mm ramme.

Glas
Du skal vælge én af de fire slags glas vi tilbyder til vores plakatrammer: akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), normalt glas, refleksfrit glas og museumsglas, som giver den optimale beskyttelse (99%) mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens farver optimalt.

Passepartout
Overvej om du vil have en passepartout til din ramme, som er en ekstra indramning af pap. Til denne 50×60 cm lyserøde træramme tilbyder vi kun hvid passepartout som passer til plakatstørrelserne 40×50 cm og 30×40 cm, men hvis du har specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.